artikel

Internationella Kvinnodagen 7 mars

Tillsammans för Internationella Kvinnodagen lördag 7 mars kl 13, Hoppets Torg

Vi är många som vill uppmärksamma internationella kvinnodagen och belysa ojämställdhet och kvinnors situation över världen. Precis som förra året gör vi det tillsammans och visar på så sätt på kraften som finns i vårt engagemang och i vår stad. Internationella kvinnodagen är den 8 mars men vi har valt att göra manifestationen dagen innan, alltså lördagen den 7 mars.

Torgmöte med tal och appeller från flera partier och organisationer på Hoppets Torg lördag 7 mars kl 13. Ciczie Weidby talar för Vänsterpartiet.

Femfest lördag 7 mars kl 18.30, Sofiehof

Vi firar Internationella Kvinnodagen med en riktig fest helt i feminismens tecken med vegetarisk buffé, standup-komedi och tre liveband! Gabriella Fäldt, som bäst kan beskrivas som en koreansk östgöte i småländsk exil som började med standup när hon hittade oväntat Comedy gold i sina gamla dagböcker, underhåller under middagen och det blir också ett feminist-quiz. Jämmerfronten, Belta 53 och Koma Asociala spelar under jord på kvällen från kl 21.00. Vi ses på Sofiehof på lördag kl 18.30

Samarrangemang med F! och K.

Dela den här sidan:

Kopiera länk